top of page
_GO15566.jpg
INDOOR GOLF TEAM BUILDINGS
PRIVAT TURNIR

PREBUDITE GOLFISTA V SEBI

Obiščite Indoorgolf center Celje in izkusite virtualno ali realno igro golfa v vseh letnih časih.

Zavedamo se, da so vaši zaposleni največja vrednost vašega podjetja zato je seznanitev z golf igro izredno dobra investicija.

 

Golf je šport, ki zahteva visoko koncentracijo, umirjenost, fizično pripravljenost. Pri golfu mora človek telo usmeriti v pravilen obrat, osredotočiti misli samo na zamah in strmeti k popolnemu udarcu, ki prinese zmago, kar je enako kot v vsakdanjem poslovnem svetu, mar ni tako?

Po želji in dogovoru vam osnovno Indoor golf doživetje lahko na licu mesta nadgradimo v kulinarično doživetje z lokalnim chefom ter organiziramo prostor za zabavo ali sprostitev (stretching, masaža, gong, meditacija) ali pa vam organiziramo celoten turnir na enem od 90 svetovnih igrišč. Možnost organizacije prenočitve v enem od hotelov, prevoza….

Število oseb

6 +

Trajanje od 

1h +

Cena

50€-350€ in več

Navedene cene ne vključujejo DDV, za večje skupine je možen količinski popust.

5* INDOOR GOLF EXPERIENCE / 5 – ZVEZDIČNO GOLF DOŽIVETJE

 

Ste pripravljeni na nepozabno 5* golf doživetje na najboljših svetovnih golf igriščih?

Zavihajte rokave in preizkusite svoje spretnosti v edinstvenem evropskem golf indoor centru. To je izvrstna priložnost za aktivne teambuildinge, prijateljska druženja, praznovanja različnih osebnih praznikov, uvod v fantovščine in dekliščine in res - če iščete nekaj drugačnega, aktivnega in zabavnega, kjer se bo lahko zabavala vsa ekipa, ne glede na moč ali spol, saj je 5* golf doživetje primerno za vsakogar.

Poteka pod skrbnim vodstvom profesionalnih golf animatorjev, ki vam bodo razložili pravila in pokazali pravilno tehniko igre. V vodenem programu boste uživali v zabavnih igricah in zaključnem turnirju. Za konec pa razvajali svoje brbončice z lokalnimi okusi.

Program zajema:

 • Predstavitev golfa

 • Priprava na golf (streching)

 • Vadba kratkih ter dolgih udarcev

 • Igra patanja, čipanja in dolga igra

 • Golf turnir na zelenici (patanje) in na Simulatorju (odigrajo se 3 luknje na igrišču: par 5, par 4 in par 3)

 • Razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad za 1., 2. in 3. mesto

 • Podelitev simboličnih priznanj vsem udeležencem

 • Pogostitev

INDOOR GOLF EXPERIENCE / INDOOR GOLF DOŽIVETJE

 

Indoor golf doživetje je edinstveno doživetje golfa v Sloveniji, ki je kombinacija virtualnega in osebnega pristopa k golfu. Primerno za vse generacije v vseh letnih časih. Omogoča, da se lahko v enem trenutku prelevite v Tiger Woodsa in igrate Masters turnir na Floridi, v naslednjem trenutku pa že uživate kot amater v lepotah enega od evropskih golf igrišč.

 

Golf palica prvič v rokah?

Nič lažjega. Po dveh urah zabavne animacije pod vodstvom strokovno usposobljenega golf animatorja, spoznate, da je golf šport, ki zabava, motivira, dviguje koncentracijo, psihično stabilnost in fizično kondicijo ter usklajenost telesnih gibov.

 

Program zajema:

 • Predstavitev golfa

 • Igra golfa na zelenici s kratkimi udarci (patanje = približevanje žogice luknji)

 • Igra golfa na simulatorju na svetovnih golf igriščih (najdaljši udarec, udarec najbližje zastavici)

 • Tekmovanje v patanju

 • Podelitev simboličnih priznanj vsem udeležencem

Za pripravo ponudbe prirejeno vašim potrebam, izpolnite spodnji obrazec in odgovor boste prejeli po elektronski pošti. V primeru nejasnosti vas bomo kontaktirali.

Struktura udeležencev

Hvala. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

bottom of page