top of page
_GO15566.jpg
INDOOR GOLF PRAZNOVANJA

Želite praznovanje popestriti z edinstveno izkušnjo?

Bi želeli prijatelju/prijateljici, možu/ženi ali partnerju pripraviti prvovrstno presenečenje, ki mu bo še dolgo ostalo v spominu?

Indoor golf doživetje je edinstveno doživetje golfa v Sloveniji, ki je kombinacija virtualnega in osebnega pristopa k golfu. Primerno za vse generacije v vseh letnih časih. Omogoča, da se lahko v enem trenutku prelevite v Tiger Woodsa in igrate Masters turnir na Floridi, v naslednjem trenutku pa že uživate kot amater v lepotah enega od evropskih golf igrišč.

Golf palica prvič v rokah?

Nič lažjega. Po dveh urah zabavne animacije pod vodstvom strokovno usposobljenega golf animatorja, spoznate, da je golf šport, ki zabava, motivira, dviguje koncentracijo, psihično stabilnost in fizično kondicijo ter usklajenost telesnih gibov.

Cena: od 50,00 EUR do 250,00 EUR na osebo (DDV je vključen)

Čas trajanja: od 60 minut dalje

Minimalno število oseb: 6

Izvaja: Indoor golf center Celje

Program zajema:

  • Predstavitev golfa

  • Igra golfa na zelenici s kratkimi udarci (patanje = približevanje žogice luknji)

  • Igra golfa na simulatorju na svetovnih golf igriščih (najdaljši udarec, udarec najbližje zastavici)

  • Tekmovanje v patanju

  • Podelitev simboličnih priznanj vsem udeležencem

 

Po želji in dogovoru vam osnovno Indoor golf doživetje lahko na licu mesta nadgradimo v kulinarično doživetje z lokalnim chefom ter organiziramo prostor za zabavo ali sprostitev (stretching, masaža, gong, meditacija), predstavimo najboljše trend žgane pijače in vam organiziramo nepozabno zabavo.

Za pripravo ponudbe prirejeno vašim potreba, izpolnite spodnji obrazec in odgovor boste prejeli po elektronski pošti. V primeru nejasnosti vas bomo kontaktirali.

Struktura udeležencev

Hvala. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

bottom of page