AFTER JOB 9 INDOOR GOLF CENTER CELJE

afterjob9_logo-v1a.png

Na Otvoritvenem AFTER JOB 9 INDOOR GOLF CENTER CELJE je med 24 udeleženci slavil na St. Andrews (1.- 9. luknje)

-Drago Zadergal (15 bruto) 🏆 pred Srečkom Jereb in Gregorjem Vehovec (8 bruto), najuspešnejša ženska udeleženka je bila Katarina Jereb (12 bruto), neto rezultat dneva je dosegel Boštjan Vrhovšek 👏. Najbližje zastavici je zadel Dušan Babič ⛳ (1,55 m). Igralci so imeli na voljo še "Putting" 9 lukenj na zelenici, kjer je dosegel najboljši rezultat Matjaž Štinek (-5).

Naslednji četrek, 12.12. bo na voljo St. Andrews (10.- 18. luknje) na seriji AFTER JOB 9 INDOOR GOLF CENTER CELJE (prijave gsm: 041 342 063, kontakt@indoorgolf.si)

Za vse, ki se boste prijavili na naslednji turnir, smo pripravili posebno ponudbo: »Trening igralnina« 10-18 lukenj igrišču St. Andrews - cena 10,00 EUR (velja po predhodni prijavi na turnir AJ9 11.12.2019 in rezervaciji termina do srede 10.12.2019). Se vidimo!

AfterJob1
AfterJob6
AfterJob5
AfterJob3
AfterJob 11
AfterJob 3
AfterJob 4
AfterJob 1
AfterJob4
AfterJob 5
AfterJob2
AfterJob 8
AfterJob 7
AfterJob 6
AfterJob 9
AfterJob 10

Članek SLOVENSKE NOVICE 

Indoor golf center Celje

Konec septembra smo v Celju, na Kersnikovi ulici 17, odprli Indoor golf center Celje. Gre za najsodobnejši zaprt vadbeni center za golf v tem delu Evrope, ki z najmodernejšo tehnologijo omogoča optimalno vadbo začetnikom, izkušenim igralcem golfa in tudi zabavo za negolfiste. V centru je pet simulatorjev, med katerimi sta dva namenjena virtualni igri izkušenih igralcev golfa na več kot 100 najboljših svetovnih igriščih, trije pa so namenjeni vadbi in analizi udarcev, vrhunska zelenica za patanje in čipanje, posebnost centra pa je »bunker« za vadbo udarcev iz peska. Center ima trgovino z golfsko opremo in športnimi oblačili znamk Golfino in Callaway ter gostinski lokal Tee time, ki je odprt tudi za zunanje obiskovalce. Namen je, da center zaživi tudi kot klubski družabni prostor, kjer potekajo različne aktivnosti, kot so organizacija različnih

dogodkov, timbildingi, rojstnodnevne zabave s pridihom golfa, predstavitve novosti v golfu, turnirji ipd. Tako že v naslednjem tednu začnejo z otvoritvenim golfskim turnirjem Halloween. Posebnost turnirjev v Indoor golf centru je, da trajajo več dni in lahko igralci prilagodijo udeležbo svojemu prostemu času. Tako lahko nekdo odigra turnir zjutraj, drugi popoldne itd. Rezultati so namreč računalniško shranjeni, zaključek turnirja pa se organizira zadnji dan, ko se zberejo vsi udeleženci večdnevnega turnirja.  V sodelovanju z mednarodno uveljavljenim učiteljem golfa Damjanom Murgljem, ki ima v Centru Akademijo golfa, učiteljema Janijem Šribarjem in Grego Pernetom lahko vsi zainteresirani v zimskem času nadgradijo svojo igro in izpopolnijo tehniko do nove sezone igre na igriščih v naravi.  

IMG_6101.jpg
_GO15759.jpg

Otvoritveni dnevi 27 - 29 september