top of page

Hišni red Indoor Golf Centra Celje 


 
Cenjene obiskovalke in obiskovalci Indoor Golf Centra Celje, 
 
z željo da bi vam omogočili karseda urejeno in varno vadbo in igro, ter da bi se v našem centru v vsakem trenutku počutili prijetno in resnično uživali, vas vljudno naprošamo, da se držite Hišnega reda, ki vam ga v nadaljevanju predstavljamo.  
 

Palice

Zaradi omejenega števila palic za izposojo vam priporočamo, da v IGCC prinesete  svoje palice za golf.  Tako bo vaša igra prav gotovo še boljša. Palice za igro in vadbo, ki jih prinesete s sabo pred prihodom v IGCC obvezno očistite. 
 
Žogice Za igro golfa v IGCC  je dovoljeno uporabljati le neoporečne, gladke in čiste žogice za golf, brez kakršnih koli rezov ali oznak, ki lahko poškodujejo zaslone simulatorjev.  
 

Obutev

Igralci golfa nosite posebno obutev, ki je namenjena samo igranju golfa. Določeni čevlji za golf so narejeni  tako, da omogočajo boljši oprijem na travnatih površinah, zato imajo posebne podplate s čepi. Takšna obutev poškoduje umetno travo, zato je  v Indoor centru ni dovoljeno uporabljati. Za igro v IGCC  se lahko uporabljajo le čevlji z gumijastimi nastavki brez čepov ali običajni športni čevlji, ki jih uporabljate sicer za vaše športne aktivnosti v športnih dvoranah. Obutev mora biti seveda vedno primerno očiščena. 
 

Oblačila

V IGCC  so med vadbo ali med igranjem golfa predpisana športna oblačila. Pridržujemo si pravico, da vsakega igralca, ki med vadbo ali igranjem nosi neprimerna oblačila na to opozorimo. V takih primerih pričakujemo, da se igralec preobleče ali zapusti Center. 
 

Oprema

V IGCC sta dve vrsti simulatorjev. Simulatorji SKY TRACK so namenjeni vadbi udarcev in meritvam. Simulatorji Bravo pa so namenjeni igri golfa na več kot 100 igriščih iz vsega sveta.  Na simulatorjih Bravo lahko samostojno igrajo le  igralci golfa s HCP pod 36, ostali pa ob prisotnosti odgovorne osebe IGCC. Vse nastavitve simulatorjev pred, med in po igri vedno izvaja odgovorna oseba IGCC ob prisotnosti igralca. Menjavanje podatkov oz. kakršen koli poseg v program simulatorjev nepooblaščenih oseb je strogo prepovedan. 
 

Potek Igre

Vsem igralcem priporočamo, da si v naprej rezervirate čas za vadbo ali igro na telefonski številki 031 378 538. Prav tako je priporočljivo, da ste v IGCC-ju 10 - 15 minut pred samo igro oz. vadbo.  Igra 18-tih  lukenj na simulatorju traja približno eno uro na osebo. Izkušeni igralci, ki poznajo simulatorje, običajno igrajo manj kot 1 uro. Priporočamo, da si rezervirate dodaten čas, če igrate prvič. Trajanje igre pri posameznih igralcih se medsebojno razlikuje odvisno od stopnje njihove spretnosti. Igra naj poteka tekoče brez nepotrebnega čakanja in zavlačevanja. V primeru, da se igra odvija prepočasi, bo odgovorna oseba IGCC igralca na to opozorila. V primeru, da se igralec ne obnaša 
primerno oz. ne spoštuje Hišnega reda, ga lahko odgovorna oseba IGCC pozove, da prekine z igro in zapusti prostore centra.  Ko igralec zaključi z igranjem v rezerviranem terminu lahko po dogovoru z osebjem IGCC z igranjem nadaljuje v primeru,  če je simulator takrat prost oz. ni rezerviran za nadaljnje igranje s strani drugega igralca.  V območju bunkerja je po zaključku vadbe obvezno pograbiti pesek ter očistiti opremo in čevlje, da se pesek ne prenaša v ostale prostore. V igri na simulatorju, zelenici ter ostalih površinah se upoštevajo pravila golf igre in bontona, ki velja na igriščih v naravi. 
 

Igrajte  varno !

Pred zamahom se prepričajte, da ste v območju igranja sami, da ste ustrezno oddaljeni od monitorja, računalnika in ostalih predmetov, ki bi jih lahko s svojim zamahom poškodovali. Bodite zelo pozorni na svoj zamah in prostor okoli sebe, ki ga ves čas budno opazujte. Udarec je potrebno vedno izvajati v na za to določenem prostoru v »kletki« simulatorja. Bodite pozorni kje stojite ali hodite, izogibajte se prostorom, kjer kdo vadi ali izvaja zamah oz. udarec. 
 
Vsako namerno poškodovanje predmetov, metanje palic, žogic in ostale opreme je strogo prepovedano in se kaznuje s takojšnjo prepovedjo nadaljnje igre. V primeru morebitnih poškodb igralcev ali drugih prisotnih zaradi neupoštevanja naših priporočil in Hišnega reda, IGCC NE PREVZEMA nobene odgovornosti. 
 
 

Hrana in pijača

Uživanje hrane je dovoljeno izključno v našem lokalu Tee time, uživanje pijače pa tudi v bližini nekaterih igralnih površin. Dovoljen prostor za pijačo v bližini igralnih površin je izključno na za ta namen postavljenih mizah. Uživanje pijače na samih  zelenicah in v peskovniku-bunkerju je strogo prepovedano.  Prinašanje hrane ali pijače v IGCC je prepovedano.  Za hrano in pijačo je za vas poskrbljeno v samem IGCC-ju.  
 
 
Spoštovane igralke in igralci, 
 
Trdno verjamemo da se boste hišnega reda dosledno držali in s tem omogočili brezskrbno uživanje v enkratni ponudbi IGCC-ja sebi in vsem ostalim igralcem in gostom v IGCC-ju.  Kršiteljem hišnega reda in pravil bomo v vaše in naše dobro žal morali odreči nadaljnje gostoljubje v našem in vašem IGCC-ju.  
 
Vaš Indoor Golf Center Celje 
 

 
V Celju, 28.09.2019  
 

bottom of page